SERVICII INFOSEC GRUP

Securitate cibernetică.

Image

Digital Forensics and Incident Response

Criminalistică digitală și răspuns la incidente

Partenerul potrivit poate limita cantitatea de daune aduse rețelei și reputației dumneavoastră de marcă. Când bănuiți că este cel mai rău, echipele de criminalistică digitală și răspunsul la incidente, sunt 24x7x365 pentru a răspunde la apel. Tratăm fiecare organizație ca fiind propria noastră, lucrând rapid pentru a proteja clienții, a menține continuitatea afacerii și a limita daunele mărcii.

Solicită »

Advanced Cyber Threat Hunting

Căutarea avansată de amenințări securității cibernetice

Această metodologie, dezvoltată inițial pentru apărarea națională, adoptă o nouă abordare a securității avansate a amenințărilor persistente (APT) și a securității cibernetice în ansamblu. În loc să se bazeze doar pe software și aparate, căutarea avansată încorporează noi tactici, tehnici și proceduri proactive pentru identificarea și eliminarea amenințărilor din rețelele proprietare.

Solicită »
Image

Image

Intelligence Analysis

Analiza Informațională

Există o diferență mare între date și informații. De ani buni, companiile au oferit fluxuri de amenințări, cunoscute sub denumirea de informații despre amenințări. Aceste fluxuri includ informații despre o gamă largă de amenințări care se pot aplica direct organizației dvs. Inteligența adevărată necesită o abordare integrată care urmărește un proces, oferă context și, în final, produce un produs acționabil. Analiza Informațională este un proces constant și continuu de analiză a amenințărilor externe, de evaluare a riscurilor și de identificare a vulnerabilităților unice și critice care se află între acestea. Lucrăm mână la mână cu apărătorii rețelei dvs. oferind o analiză de informații amănunțită și profesională pentru a orienta acțiunile în operațiunile în curs de securitate a rețelei.

Solicită »

Vulnerability Assessment

Evaluarea vulnerabilităților

Testele de penetrare au devenit servicii „cel mai mic ofertant”, oferind rezultate de rutină care nu măresc IQ-ul cibernetic al unei organizații sau nu expun punctele slabe ale procesului sau tehnologiei. Metodologia InfoSec Grup (ISG), evaluarea vulnerabilităților, oferă clienților noștri un serviciu avansat de testare a penetrației și evaluare a vulnerabilității, dincolo de ceea ce este oferit de restul industriei securității cibernetice. ISG oferă un raport cuprinzător care este ușor de înțeles și facilitează deciziile în cunoștință de cauză. Evaluarea poate fi adaptată pentru a aborda toate sau un domeniu personalizat de testare și evaluare a rețelelor externe, interne și wireless; Aplicatii mobile; Aplicații Web; Testarea și evaluarea infrastructurii virtuale și a ingineriei sociale.

Solicită »
Image

image

Managed Security Services

Servicii de securitate gestionate

Seria noastră de servicii oferă monitorizarea și gestionarea sistemelor și dispozitivelor de securitate cibernetică. Pe lângă răspunsul la situații de urgență în rețea, ISG supraveghează managementul și actualizările de patch-uri de securitate cibernetică, precum și gestionarea seturilor de reguli. Diferențiem serviciu’ de securitate gestionată de alți furnizori prin livrarea serviciilor gestionate de securitatea cibernetică, luând în considerare contextul de afaceri și vectorii de amenințare relevanți.

Securitatea gestionată include administratrea și monitorizarea pentru:

  • • Firewall-uri
  • • Dispozitive de rețea
  • • Respectarea reglementărilor
  • • Antivirus (AV) și agenți anti-malware
  • • Servicii de prevenire a pierderilor de date (DLP)
  • • Sisteme pentru detectarea / prevenirea intruziunilor (IDS/IPS)
  • • Sisteme de informații de securitate și gestionare a evenimentelor (SIEM)
Solicită o consultare