background

INFOSEC GRUP

Instruire în domeniul securității cibernetice.


image

Fondată în 2020, InfoSec Grup (ISG) a început să funcționeze ca o companie de instruire în domeniul securității cibernetice, cu viziunea de a furniza tehnologie de grad militar în sectorul privat. Acest lucru a fost ca răspuns la liniile din ce în ce mai întunecate între țările guvernamentale și civile. Am transformat rapid viziunea în realitate odată cu dezvoltarea de software și servicii avansate de securitate cibernetică concepute pentru a proteja rețelele globale de amenințări sofisticate.
Conducerea InfoSec Grup și echipele tehnice sunt alcătuite din profesioniști în domeniul securității cibernetice care au conceput și perfecționat tehnicile și tactica asigurînd rețelele guvernului Republicii Moldova.
Luptăm împotriva adversarilor care reprezintă cea mai mare amenințare pentru întreprinderi și agenții guvernamentale, astăzi - actori cibernetici avansați și sofisticați. Această experiență ne permite să gândim ca adversarul și să folosim tehnologii unice. Suntem veterani în domeniul securității informaționale, care de-a lungul mai multor ani s-au ocupat de diverse tipuri de adversari cibernetici și vulnerabilități tehnice. Rescriem jurnalul cu o abordare unică axată pe urmărirea adversă activă, aplicarea precisă a tehnologiilor și operațiunilor informatice adaptate.